• Altid 30 dages fortrydelsesret
  • Du kan handle på faktura
  • Originalprodukter kendt fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaling og Sikkerhed

Sjoppi tilbyder følgende enkle og trygge betalingsmåder:

 

Hæve- og kreditkort

Vi modtager Visa, Visa/Dankort, Eurocard og Mastercard. Vi lægger ingen ekstra gebyrer på din ordre bortset fra fragten.

 

Collector faktura eller delbetaling

Vi tilbyder faktura og delbetaling. Når du vælger Faktura/Delbetaling, får du dine varer hjem, inden du betaler. 

Du kan derefter vælge at betale hele beløbet på én gang eller at dele betalingen op i mindre dele. Fakturaen forfalder efter 14 dage. Der tillægges et fakturagebyr på 29 kroner.

Du kan kun bestille til din Folkeregisteradresse, når du vælger faktura eller delbetaling. Du skal være fyldt 18 år ved bestillingstidspunktet.

Når du har fået fakturaen kan du vælge at delbetale over max 36 måneder ved at indbetale det laveste beløb, som er påført fakturaen. Ved delbetaling er renten på 19,2 procent per år.

En mindre kreditprøvning vil blive udført, der sommetider vil give en kreditoplysning.

Ved forsinket eller udebleven betaling vil en afgift og morarente blive debiteret.

Paypal

Vi tilbyder betaling via PayPal, der er en sikker måde at betale på online. Med PayPal kan du betale og overføre penge uden at skulle give dine betalingsoplysninger. Du betaler ikke noget gebyr, når du opretter en PayPal-konto. Når du vælger PayPal som betalingsmetoden hos Sjoppi, vil du blive omdirigeret til Paypals side, hvor du skal indtaste din e-mail og adgangskode for at logge ind på din konto.

 

Tilbagebetaling

Kunden er ansvarlig for, at produkt er pakket forsvarligt ind, og at det kommer tilbage til Sjoppi i god stand.

Kunden er berettiget til at annullere købet uden beregning hvis Sjoppi ikke kan levere varen inden for den aftalte tid. Kunden kan også kræve, at købet skal erstattes med et andet produkt.

Kunden er berettiget til fuld tilbagebetaling af hele købssummen, herunder forsendelse inden 14 dage, hvis han / hun annullerer salget. Dette gælder fra den dato kunden har klaget og har anmodet om at sende varer retur.

Ved returnering af varer refunderes købsbeløbet og eventuelle forsendelsesomkostninger inden for 14 dage fra den dag, vi har modtaget anmodningen om retur. Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til din konto.

Hvis du allerede har betalt din faktura, men fortryder dit køb, har du et tilgodehavende hos Collector. For at kunne tilbagebetale beløbet har vi brug for dine kontaktoplysninger samt dit kontonummer.
Disse oplysninger bliver ikke gemt i forbindelse med din betaling.

Send en mail med dine oplysninger til contactcenter.dk@collector.se eller ring på 89 88 34 61. Du kan også gå ind på deres hjemmeside www.collector.se.

 

Sikkerhed

Sjoppi benytter en betalingsløsning leveret af Pensio A/S. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL til Pensio.

Det betyder, at det kun er Pensio, der kan læse dine betalingsdata. Sjoppi overholder lovens retningslinjer for internethandel, hvilket betyder, at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i en normal butik.

Alle andre oplysninger i kommunikationen mellem dig og Sjoppi bliver ikke krypteret. Sjoppi indsamler kun nødvendige data, som kræves for at kunne gennemføre og servicere handelstransaktioner, herunder kontakt-, leverings- og betalingsinformationer.

Sikker behandling af informationer, kontakt- og leveringsinformationer (navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse) opbevares på døgnovervågede servere i specialindrettede tyverisikrede serverrum. Informationerne overføres i SSL-krypteret tilstand, men opbevares ukrypteret. Kontakt- og leveringsinformationer behandles fortroligt i fem år, som det er påkrævet i bogføringsloven.

Sjoppi sælger ikke kundeinformationer og deler ikke dine kontaktdata med andre. Betalingskortinformationer sendes direkte til Pensio via en SSL-krypteret forbindelse og opbevares ikke af Sjoppi.