• Altid 30 dages fortrydelsesret
 • Du kan handle på faktura
 • Originalprodukter kendt fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

InStyler® Platinum

InStyler er meget mere end et almindelig flad- eller krøllejern. InStyler er et helt nyt koncept inden for hårstyling! Hemmeligheden ligger i den roterende og polerende varmecylinder, som virker i kombination med fire rækker af tætsiddende børster. Varmebeskytteren, som er let at presse på plads på din Instyler, beskytter huden effektivt fra varmen. Det forbløffende resultat skyldes den blide varme i forbindelse med rotationen af varmecylinderen, der polerer hver hårlok. Der er ikke behov for ekstrem varme til at gøre håret skinnende og fuld af volumen og vitalitet. I beskrivelsen nedenfor, kan du læse om InStylers fuktioner og under Mere info kan du finde en brugervejledning.  

Bestiller du i dag, får du desuden en ekstra InStyler til halv pris! Tilbuddet popper op, efter du har trykket på læg i kurv-knappen.

799,00 kr

Delvis betaling fra 66,00 kr/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dage

InStyler® Platinum

InStyler® Platinum

799,00 kr

Beskrivelse

Fordelene ved InStyler

Når InStyleren føres gennem dit hår, sorterer og adskiller den den første række børster blidt hårstråene. Derefter glider den roterende varmecylinderforsigtigt gennem håret, hvor den retter, glatter og styler hver hårlok. Til sidst perfektionerer den anden række børster resultatet ved at gøre håret skinnende, silkeblødt og lækker.

På grund af InStylers patenterede design brændes håret ikke af den intense varme, som almindelige Stylers ofte gør. Faktisk bruger Instyler mindre varme end de traditionelle hårstylere - og netop af den grund opnås meget bedre resultater med InStyler.

InStyler gør meget mere end du nogensinde kunne forvente af et almindelig stylingprodukt. Du kan løfte og få volumen hele vejen fra rødderne eller få et sensuelt bølgende hår på få sekunder. Du kan endda flade og glatte selv det tykkeste og groveste hår og stadig opnå fylde og styling uden det snorlige " fladtrykt " udseende, som ofte ses ved brugen af almindelige stylingprodukter.

Husk: Brug altid varmebeskyttelsen. Den ubeskyttede varmecylinder og børsterne er varme, når den er i brug. Sæt ikke beskytteren på og tag den heller ikke af før Instyler helt afkølet.

 

InStylers funktioner

 • Opvarmet roterende cylinder - glatter, krøller og polerer håret
 • Cylinder - kommer tættere på hovedbunden, giver fastere krøller og mere volumen
 • 210 º C keramisk varme - professionelle resultater
 • Variabel varmeindstillinger - for fint og tynd hår, for normal hår eller for kraftigt hår
 • LED Display - let at indstille den ønskede varme
 • Buet keramisk flydende plade - blødgør håret uden udfladning og minimerer varme til at reducere krus og skader
 • Første børsterække - adskiller og fordeler håret
 • Anden børsterække - polerer håret og skaber volumen og glans

Vægt: 0,8 kg.

Mere info

Stylingtips


Hårstyling er nu blevet meget lettere

Sommetider får du lyst til at give dit hår et nyt look - uanset om det er en ny stil til en aften i byen eller en klassisk stil til daglig brug. Med almindelige glattejern er altid grænser for, hvor meget du kan udrette. Med InStyler kan du tilføje volumen, style dit hår indad, stile dit hår udad eller få den seneste berømtheds stil.

Tag et kig på vores lyn-guide nedenfor for at lære, hvordan du bruger InStyler og tjek vores trendy tips til smuk hårstyling. Med InStyler er det nemt at få lige præcis den stil, du ønsker!

 

Lyn-guide 

 1. Tilslut din InStyler til en stikkontakt og tryk på tænd-knappen.
 2. Tryk én gang for høj varme (210 ° C i kraftigt hår - tre bjælker lyser) .
 3. Tryk en gang til medium varme (157 ° C til normalt hår - to linjer lyser ) .
 4. Tryk en tredje gang for laveste varme ( 140 ° C , for tyndt og fint hår - en streg lyser) .
 5. Tryk en fjerde gang for at slukke for enheden (ingen lys) .
 6. LED baren vil blinke mens din InStyler varmes op. Når den rette temperatur er nået, vil LED lyse konstant.
 • Brug lidt mere tid hvis du er vant til et fladjern . Hvis dit hår er tykt, skal du lave 5 cm brede lokker, og hvis dit hår er fint/tyndt 7,5 cm brede lokker. Håret skal være helt fri af hårprodukter, dog kan fint eller tyndt hår have fordel af et beskyttende produkt, hvis det er meget kruset.
 • Håret bør være rent før styling. Skyl grundigt alle hårplejeprodukter ud af håret for at opnå et optimalt resultat. Føntør eller tør dit hår med et håndklæde (se instruktionerne for "vådt til tørt ").
 • RED ALTID  håret og opdel det i lokker inden du bruger din InStyler .
 • Del de øverste hårlag. Lokkerne skal være 5-7,5 cm brede og aldrig større end cylinderen. Sørg altid for at InStyleren er blevet helt opvarmet til den rette temperatur. Start med de lavere hårlag og fortsæt fremad fra bagsiden af hovedet og gå derefter til de øvre hårlag.
 • Gentag processen så mange gange som nødvendigt for at skabe det ønskede look. Behandl ikke den samme hårlok for ofte eller for længe. Flyt hele tiden din InStyler gennem dit hår, mens du styler.
 • Når du er færdig , skal du trykke på afbryderknappen indtil enheden slukkes. Lad din InStyler køle af, før du lægger det væk .

Mere info