Product was successfully added to your shopping cart.

P'anticell shapewear

Form din krop på ingen tid og tab centimeter uden nogen indsats!

P’anticelle med den høje talje sidder virkelig rart og giver en komfortabel stabilitet samtidig med en flot linje til eksempel en figursyet kjole. P’anticells tredobbelt effekt er klinisk bevist. Så snart du tager P’anticell på, får du en slankere figur; taljen fremhæves på bedste vis ved at blive skubbet ind og balder og lår løftes og formes. Derudover har P’anticell en langvaring slankende effekt: Når du har P’anticell på aktiveres biokrystallerne i fibrene og de udsender infrarøde bølger, der øger blodgennemstrømningen, ilttilførslen til cellerne og får stofskiftet til at stige. Du kan ikke fysisk mærke de millioner af Bio-keramiske krystaller, der findes i fiberne. Efter at have brugt P’anticell i en periode vil kroppens affaldsprodukter, såsom døde celler, væskeophobning, overskydende næringsstoffer i form af proteiner og fedt, blive drænet naturligt gennem blodet og lymfesystemet. Huden er nu mere tonet, glattere og sundere! Kliniske undersøgelser har vist, at du kan slippe af med op til 2,5 cm omkring taljen og balderne og op til 3 cm om lårene. For at opnå kosmetiske resultater med P’anticell, anbefaler vi, at du bærer leggings mindst 6 timer om dagen i 30 dage. Du kan bruge dem mens du er på arbjede, i fitnesscentret eller på andre tidspunkter. De kan fås i to farver; sort og nude.

Bestiller du to par sparer du 99 kr. Tilbuddet popper op, efter du har trykket på læg i kurv-knappen.

349,00 kr

Delvis betaling fra 50,00 kr/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dage

* Påkrævede felter

349,00 kr
P'anticell shapewear

P'anticell shapewear

349,00 kr

Beskrivelse

P’anticell er 3-i-1 shapewear: De er designet til at løfte og støtte, når du har dem på. De former og slanker din krop på lang sigt, og de er super smarte og giver dig et cool glat look. Hemmeligheden bag P’anticells resultater er de aktive biokeramiske krystaller, der er indlejret i den revolutionerende nye Emana-fiber. Når fibrene kommer i kontakt med huden absorberer de kropsvarme, som transformeres til infrarøde bølger, der derefter sendes tilbage til kroppen. Det er bevist, at fibrene interagerer med kroppen og øger blodcirkulationen og cellemetabolisme.

For at få de bedste resultater med Emana, anbefaler vi, at du bærer P’anticell i mindst 6 timer om dagen i 30 dage. For at opnå de optimale resulter skal du bruge dem i 60 dage. Da der ikke er nogen restriktioner på, hvordan du skal bruge dette produkt, kan du bruge disse shapewear hver dag på arbejde, i fitnesscentret eller du kan sove med dem. De er praktiske, behagelige og passer til alle kropssformer.

Det anbefales ikke, at du bruger P’anticell, hvis du er gravid, har hudlæsioner eller autoimmune sygdomme.

 Funktioner:

* Reducerer og udglatter cellulite og ujævnheder

* Former kroppen og gør den fastere

* Reducerer væskeophobninger og strækmærker

* Reducerer målinger rundt om taljen og numse op 2,5 cm

* Reducerer målinger omkring lårene med op til 3 cm

* Slankende effekt

* Løfter og giver en ensartet form

* Materialet er af den højeste kvalitet, og derfor er de meget holdbare

* Du kan vaske dem uden at de mister deres effekt

* Du kan bruge dem med en lang t-shirt, kjole eller i have dem på under tøjet.

 

Materiale

90% Polyamid

10% Elastan

Mere info

Fordele ved Emana

* 51% bedre termoregulering

* 8% mere elasticitet i huden

* 11% forbedring af ujævnheder

* 92% højere blodcirkulation

* 33% mindre ophobning af laktat

 

Kundernes meninger efter at have brugt Emana:

* De øger kroppens energi

* Reducerer muskeltræthed

* Øger kroppens iltkompensation

* Øger komfort

* Huden føles yngre og mere elastisk

* Reducerer spor af cellulite

* Reduktion i omkreds rundt om taljen og lår

 

Vask

Vi anbefaler at du vasker dine shapewear i hånden eller i maskinvask ved maks. 30 ° C. De biokeramiske krystaller er integreret i stoffet og forsvinder aldrig. Du behøver derfor ikke at være bekymret for om de mister deres slankende effekt.

 

Størrelsesguide

S/M svarer til str. 36-38

L/XL svarer til str. 40-42

2XL/3XL svarer til str. 44-46

 

Når du vælger størrelse, kan du generelt vælge den størrelse, som du normalt har, når du køber bukser. Hvis du er mellem to størrelser, anbefaler vi, at du tager den laveste størrelse. Dvs. hvis du er mellem Medium og Large, så skal du vælge Medium.