Product was successfully added to your shopping cart.

StoneDine Cookware TV-sæt

Nu kan du tilberede sund mad uden fedtstoffer samtidig med, at du får den uovertrufne smag af madlavning på sten i dit eget hjem. Hemmeligheden bag StoneDine er den unikke stenbelægning, der er ekstremt stærk og holdbar. Det bevarer madens naturlige saft og bringer smagen frem. Og det er ikke alt. Almindelige gryder og pander kan være belagt med kemikalier, der ikke kun kan påvirke smagen men også frigive giftige stoffer. StoneDines stenbelægning indeholder hverken PTFE eller PFOA, og giver dig mulighed for at tilberede nærende, velsmagende mad uden at tilsætte fedtstoffer eller olier.

StoneDine kan bruges på alle typer fa komfurer; gas, el, eller keramiske kogeplader og induktionskogeplader. Forestil dig en bøf som du får den på en restaurant -  Mørt og saftigt og altid perfekt stegt. Eller en omelet udfen tildsat fedtstoffer eller olier! Det er sundere, og du vil elske smagen! Du får 8 dele i alt; 2 pander, 3 gryder og 3 glaslåg til kun 999 kr!

Pris: 1.299,00 kr

Special Price 999,00 kr

Delvis betaling fra 75,00 kr/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dage

StoneDine Cookware TV-sæt

StoneDine Cookware TV-sæt

Pris: 1.299,00 kr

Special Price 999,00 kr

Beskrivelse

StoneDine har en unik overflade, der indeholder partikler fra sten, der er direkte bundet til aluminium og derefter smeltet sammen med en 4 mm tyk ferromagnetisk rustfri stålbundplade, der fordeler varmen jævnt og gør at maden bliver stegt helt igennem. Alle gryder og pander kan anvendes til alle typer af komfurer, og eftersom de bevarer varmen, bruger de mindre energi og du sparer penge.

Tilberedningen af fødevarer med StoneDine er også langt sundere end med almindeligt køkkengrej. Almindelige gryder og pander kan være belagt med kemikalier, der ikke kun kan påvirke smagen men også frigive giftige stoffer.  StoneDines stenbelægning indeholder hverken PTFE eller PFOA, og giver dig mulighed for at tilberede nærende og velsmagende mad uden at du behøver at tilsætte fedtstoffer eller olier. Det er sund mad!

StoneDines gryder og pander er tilmed nemme at rengøre! Nu behøver du ikke længere skrabe, sætte i blød og skrubbe – du kan blot tørre det med et stykke køkkenrulle!

Vægt: 6,2 kg.

Mere info

FAQ – Oftest stillede spørgsmål

Har overfladen en non-stick belægning? Ja. Du behøver ikke bruge nogen fedtstoffer eller olier i din madlavning med StoneDine. Din bøf eller fisk vil  ikke blive brændt på som når du laver mad med almindelig gryder og pander. Lav mad, der har restaurant-kvalitet hver dag!

Hvilke komfurer kan StoneDine bruges på? Du kan bruge StoneDines gryder og pander på induktionskomfur, gaskomfur, el-komfur og keramiske kogeplader.

Så jeg behøver ikke at bruge fedtstoffer eller olier? Nej, ikke medmindre du ønsker at bruge det for at tilføje smag til din mad. StoneDine tilbyder en sund måde at lave mad på, ved at du ikke behøver at tilsætte fedtstoffer eller olier samtidig med at du bevarer den gode smag.

Kan jeg sætte StoneDine i opvaskemaskinen? Vi vil ikke anbefale dig at gøre det. Da StoneDine er så let at rengøre, anbefaler vi opvask i hånden eller aftørring med et stykke køkkenrulle eller et viskestykke for den bedste vedligeholdelse af dit køkkengrej.

Kan jeg sætte gryderne og panderne i ovnen? Ja, op til 180 grader C.

Hvad sker der, når jeg grill noget som en frittata? Vi anbefaler, at du sætter et stykke aluminiumsfolie med den blanke side op over håndtagene for at beskytte dem.

Kan jeg bruge metalredskaber i min madlavning? Vi anbefaler, at du bruger plast, træ eller lignende for den bedste pleje af dit køkkengrej.

Kan jeg skære på panden? Nej, det vil vi ikke anbefale, da overfladen kan blive beskadiget.

Hvordan kan jeg rengøre gryderne og panderne? Du kan blot tørre af med en papirserviet eller lade koldt vand løbe på panden eller gryden og gøre den ren med en børste eller svamp.

Min pande er ved at miste sin non-stick følelse! Bruger du skrappe rengøringsmidler, rengører dem i opvaskemaskinen, og føler du, at de er ved at miste sin naturlige stenoverflade, så er det tid til at genoplive din pande. Tag et viskestykke og smør olie på overfladen, når panden er kold. Tør eventuelt overskydende olie af.

Inkluderet indhold

1 x Gryde: omkreds 24 cm/11,5 cm høj

1 x Gryde: omkreds 20 cm/9,5 cm høj 

1 x Sauce-gryde: omkreds 18 cm/9,3 cm høj 

1 x Pande: omkreds 24 cm/6 cm høj

1 x Stegepande: omkreds 20 cm/4,1 cm høj 

3 x glaslåg: 18 cm + 20 cm + 24 cm